Narracions Libro PDF

Descubre el libro de Narracions con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Narracions en su navegador de forma gratuita. RegГ­strate y descarga Narracions y otros libros de Salvador Espriu.

 • AUTOR(A): Salvador Espriu
 • TAMAГ‘O DEL ARCHIVO: 3,88 MB
 • NOMBRE DEL ARCHIVO: Narracions.pdf
 • FECHA: 2013
 • FORMATO: fb2, ibooks, azw, odf, epub, lit, pdf, mobi, cbt
 • Enlace de descarga: Registrar aquГ­.

  Suivez le lien: Descarga | Leer libros


  NARRACIONES de GUSTAVO ADOLFO BECQUER. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

  Durant els anys de la dictadura i la transiciГі, Espriu va representar, amb la seva obra i la seva actitud, la dignitat de la cultura catalana. La seva figura simbolitza com poques altres tot el que el segle XX va significar per la nostra literatura: l’etapa radicalment nova de l’escriptor precoГ§ d’abans de la guerra, la resistГЁncia clandestina a la postguerra i la represa esperanГ§ada amb la mort del dictador.A partir de Cementiri de Sinera, Espriu va fer-se conegut sobretot com a poeta. PerГІ en un principi la seva carrera havia estat encaminada a la prosa, que nomГ©s va deixar quan, a la postguerra, la poesia es va fer mГ©s adequada a la resistГЁncia. Narracions Г©s una antologia de contes que el mateix Espriu va seleccionar. El volum Г©s una excelВ·lent introducciГі a un mГіn mГ­tic que combina elements de la histГІria i el paisatge locals de Sinera i LavГ­nia amb personatges extrets tant de l’entorn local com de la mitologia antiga.IntroducciГі i propostes de treball a cura de Toni Sala, autor d’una dotzena de llibres, entre els quals Petita crГІnica d’un professor a secundГ ria i Notes sobre literatura.

  Deja un comentario

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *