100 Coses Que Cal Saber Sobre El Cervell: Neurones, Connexions, Gens I Pensaments PDF Descargar

Descubre el libro de 100 Coses Que Cal Saber Sobre El Cervell: Neurones, Connexions, Gens I Pensaments con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de 100 Coses Que Cal Saber Sobre El Cervell: Neurones, Connexions, Gens I Pensaments en su navegador de forma gratuita. RegГ­strate y descarga 100 Coses Que Cal Saber Sobre El Cervell: Neurones, Connexions, Gens I Pensaments y otros libros de David Bueno I Torrens.

 • AUTOR(A): David Bueno I Torrens
 • TAMAГ‘O DEL ARCHIVO: 10,79 MB
 • NOMBRE DEL ARCHIVO: 100 Coses Que Cal Saber Sobre El Cervell: Neurones, Connexions, Gens I Pensaments.pdf
 • FECHA: 2020
 • FORMATO: fb2, ibooks, azw, odf, epub, lit, pdf, mobi, cbt
 • Enlace de descarga: Registrar aquГ­.

  Suivez le lien: Descarga | Leer libros


  100 coses que cal saber sobre el cervell: Neurones, connexions, gens i pensaments: 59 (De 100 en 100) Precio : 14,70 € Envío en 3 a 5 semanas. Neurociencia aplicada a la educación

  El cervell estГ  de moda. Г‰s l’ГІrgan que ens permet pensar, decidir i emocionar-nos, la seu de la nostra intimitat mГ©s profunda. Des de fa uns anys, la utilitzaciГі de tГЁcniques molt diverses ens permet correlacionar l’activitat cerebral amb molts aspectes de la vida mental. QuГЁ sГіn les emocions i quГЁ ens emociona? PodrГ­em viure sense elles? En quines ocasions tenim el cervell mГ©s actiu? Com genera i gestiona el llenguatge o la creativitat? D’on sorgeix la consciГЁncia?L’estudi del cervell tambГ© ens ha obert la porta a entendre aspectes del comportament que tradicionalment s’havien deixat al marge de la biologia. Per quГЁ hi ha persones mГ©s empГ tiques, creatives o afeccionades al risc? Com decidim a qui votem? Podem potenciar la nostra ment?En aquest llibre l’autor us proposa un viatge a l’interior de l’ГІrgan mГ©s desconegut, desconcertant i innovador del nostre cos, el cervell. Г‰s una de les millors maneres de conГЁixer-nos a nosaltres mateixos.

  Deja un comentario

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *